Tuinontwerp op maat gezocht? info, tips en leuke websites.

Tuinontwerp op maat  gezocht? Hier  op deze websites kan je een selectie vinden van hoveniers en alles wat met de tuin te maken heeft. Van tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud tot het ontwerpen en plaatsen van tuinpoorten, afsluitingen …   De afspraken die wij met u maken, worden nauwgezet nagekomen. Vanzelfsprekend tegen een vaste prijsafspraak. Tevens kunt u van ons een deskundig advies

Tuinontwerp op maat laten maken

Tuinontwerp op maat  Antwerpen Tuinonderhoud De Groene Hand.
Julie Berchem Antwerpen. Dankzij De Groene Hand hebben we een mooie tuin het hele jaar door! Een mooie oprit werd aangelegd met oog voor elk detail. De Groene Hand zorgt ook op geregelde basis voor het onderhoud van onze tuin.

ECO Tuinarchitectengroep projecten Modern Tuinontwerp op maat.
Tuinaanleg nabij appartementen Tuinaanleg moderne tuin Oost-Vlaanderen Hedendaagse tuin Antwerpen Klassieke tuin met waterpartij Klassieke tuin Oost-vlaanderen Landschapstuin Hofstade Moderne lounge tuin Moderne tuin Oost-Vlaanderen Moderne tuin West-Vlaanderen Moderne voortuin Ninove Romantische tuin West-Vlaanderen Tuin bij restaurant Tuin bij winkel Aalst tuin Gent zwembad Tuin met zwembad en poolhouse tuinaanleg Sint-Martens Latem Voortuin met schanskorven Diverse projecten.

Reviews van Huisman Bestrating Tuinaanleg in Almere Werkspot.
Alleen voor het extra materiaal hebben we betaald wat ook niet meer dan logisch is. Door het hergebruik van oude materialen van onze tuin mooie oude waaltjes, kunnen we nu zelfs onze voortuin door Rene en zijn mannen laten bestraten. We weten zeker dat dit ook een prachtig resultaat zal zijn! Tegels herleggen van tuin 5meter bij 4meter. 26-03-2015 Melek Imanci. Tuin bestraat met voeg mortel.

Van hot naar heide Tuinontwerp op maat
Strakke en moderne voortuin. Strak en modern typeren de ruime voortuin. Zowel de brede oprit als de ruime parking zijn uitgevoerd in antracietgrijze kleiklinkers. Daartussen loopt een pad in gegradineerde blauwe hardsteen naar de woning. De beplanting bestaat uit brede vlakken van kunstig gesnoeide sierstruiken. Enkele solitaire bomen zorgen voor hoogtewerking. Blauw hardstenen pareltje. Langs een hoge glazen afscheidingswand geven siergrassen volume aan de halfhoge plantbakken uit gelakt plaatstaal. Achter die gezuurde matglazen wand vind je een spiegelvijver uit inox, waarvan de randen bezet zijn met blauwe hardsteen.

Tuinontwerp op maat Gert Kwanten.
Aanleg voortuin, terras en tuin. Bekijk dit project. Aanleg tuin, zwembad met bijgebouw. Bekijk dit project. Klanten aan het woord. Nog steeds superblij dat we met tuinaanleg Kwanten in zee zijn gegaan met een dikke pluim voor de zeer vriendelijke werkmannen die hier gedurende 6 weken hard hebben gewerkt!

Tuinontwerp op maat Maike Kaspers.
De tuin heeft 3 cirkels: de oprit, het voorste gedeelte en een cirkel die doorslingert naar de achtertuin. Tuinontwerp, aanleg, onderhoud. Renovatie bestaande tuin. Rolstoelvriendelijke opgang voortuin. Sfeerbeelden ontworpen tuinen. Ook interesse in een tuinadvies? Neem contact met me op!

Tuinontwerp op maat  kosten: richtprijzen en informatie.
Beplanting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Met de juiste beplanting creëert u een stukje natuur bij uw huis. Het bestraten van uw tuin of oprit kost tussen 10 en 65 euro per m, dit is afhankelijk van het type tegel waarvoor u kiest.

Tuinontwerp op maat tot realisatie Studio Soetkin tuinarchitect.
wachtebeke oprit en voortuin met groen lijnenspel. oprit en voortuin met groen lijnenspel. Deze voortuin en oprit werd in een speels lijnenpatroon met grasvoegen aangelegd. De voortuin oogt hierdoor groen en toch blijft het mogelijk om op de groene zones te parkeren.

Tuinontwerp op maat:  Zo ontwerp je een stijlvolle voortuin.
Bij een grotere tuin met oprit kan je je ook afvragen of je de oprit wilt blijven gebruiken voor je auto of dat je die ook aan de straatkant kwijt kunt. Of moet je auto er juist wel staan maar uit het zicht? Denk bij de aanleg van een voortuin ook aan de mogelijkheid van een buitenkraan.

 

Kleine voortuin Nuenen Tuinontwerp op maatIrene de Jong.
De oprit was in orde en bleef intact. De bestaande voortuin was volgens de opdrachtgever saai en niet meer aantrekkelijk. Deze kon een opfrisbeurt gebruiken. Wensen waren: meer bloeiende planten, kleine hoogteverschillen, het verwerken van het materiaal hout en ruimte voor een bankje. Bel me 06-48682612. Bel me 06-48682612 voor meer informatie of een afspraak. Irene de Jong. De Zandschel 18. 5672 NC Nuenen. Tel: 06-486 826 12. Wat kan ik vandaag doen in mijn tuin? Gratis tips ontvangen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Tuinontwerp op maat oorbeelden.
Aan de oostkant, naast de oprit, loopt de tuin sterk af. De oprit, het terras en een pad achterom was al gelegd. Tegels, 1x1m, blauwe hardsteen. Wensen/eisen: Moderne strakke tuin. Speciale aandacht voor de kleuren zwart en wit in de beplanting. Aan de voorkant verplicht een heggetje van haagbeuk. Wadi moet blijven. Aan de oostkant, voorste helft van de tuin, wordt een keermuur gepland, waardoor de volledige breedte van de voortuin kan worden gebruikt. De beplanting van de voortuin en langs het huis wordt heel eenvoudig gehouden. Eén grassoort, met een tussenafstand van 50cm, wordt in een rechtlijnig patroon gezet.

tuinontwerp op maat

 

Steenkorven laten plaatsen

Klik hier en kom meer te weten over steenkorven & de prijzen. Bekijk hier … Ben je geïnteresseerd om steenkorven te laten plaatsen door een vakman?

Poortautomatisatie

Het plaatsen van een tuinpoort of tuinhek beschermt je woning en tuin tegen ongewenst bezoek. Poortautomatisatie zoals de elektrische hekopener zorgt ervoor dat je de poorten en hekkens automatisch kan openen. Ben je van plan om een nieuwe automatische poort & hekopeners te plaatsen, te vervangen of te laten herstellen: ontdek de soorten, prijs, tips & advies.Ga voor veiligheid, comfort & privacy en scherm uw bedrijfsterrein of woonomgeving af met een automatische poort . Geautomatiseerde poortsystemen vormen de perfecte aanvulling op alarmsystemen en camerabewaking koop je bij de specialist